• Novosti

Na 4. sjednici Partnerskog vijeća raspravljano o nacrtu strateškog okvira

8. prosinca 2021. godine održana je četvrta sjednica Partnerskog vijeća za pripremu i provedbu Strategije razvoja grada Splita do 2030. godine. Obzirom na epidemiološku situaciju, sjednica je održana online putem Zoom platforme.

Obzirom da su na sjednici bili prisutni predstavnici iz 59 od ukupno 128 institucija koje su u sastavu Partnerskog vijeća, na sjednici su se prošle samo točke dnevnog reda koje nisu zahtijevale glasovanje, obzirom da je sukladno Poslovniku o radu Partnerskog vijeća za donošenje odluka, mišljenja ili zaključaka potrebna prisutnost natpolovične većine svih izabranih članova Partnerskog vijeća.

U radu sjednice sudjelovali su i predstavnici Naručitelja – Grada Splita, Izrađivača Strategije – Sveučilišta u Splitu, lokalni koordinator Razvojna agencija Split – RaST te ex-ante evaluator Strategije.

Članovi Partnerskog vijeća postavljali su pitanja Izrađivaču vezano za nacrt strateškog okvira Strategije razvoja grada Splita, dok su voditelji pojedinih poglavlja davali odgovore na postavljena pitanja.

Zapisnik s 4. sjednice Partnerskog vijeća možete pogledati OVDJE.