Politika zaštite privatnosti i osobnih podataka

Izjava o povjerljivosti podataka
Korištenjem naše web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja.

Službenom web stranicom upravlja društvo Razvojna agencija Split – RaST d.o.o. (u daljnjem tekstu: RaST) s poslovnim nastanom u Splitu, na adresi Obala kneza Branimira 17 (MB 060218245, OIB 66492874014).

Prikupljanje, obrada i prijenos osobnih podataka
Vaši osobni podaci kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice. Međutim, kako bismo mogli pratiti posjećenost naše web stranice i sadržaje koji zanimaju naše posjetitelje te poboljšali našu uslugu, koristimo statistički softver koji bilježi vašu IP adresu i te podatke obrađujemo isključivo u svrhu statističkog pregleda. Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na našoj web stranici te koristi ove informacije, uključujući IP adrese u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu Googleovih pravila o privatnosti. Možete se također isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak vašem pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

RaST d.o.o. poštuje privatnost korisnika svojih internetskih stranica i prikuplja njihove osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa kao i ostale podatke, izuzev IP adrese, samo kada ih korisnici sami dostave. Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte ili slanjem kontakt obrasca, te podatke koristimo isključivo u svrhu ispunjenja Vaših poslanih zahtjeva. RaST se može koristiti tim podacima kako bi odgovorio na pojedinačne upite korisnika.

RaST d.o.o. ovim izričito izjavljuje kako neće prodavati, iznajmljivati ili se na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti osobnim podacima korisnika niti ih prenositi trećim stranama bez njihovog odobrenja, osim u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza.

Tajnost podataka
Prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu.

Sigurnost podataka
Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Poveznice
Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju usmjeravamo posjetitelje naše web stranice.

Isključenje odgovornosti
RaST d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Obavijest o promjenama
Svaka promjena RaST-ove politike zaštite privatnosti na internetu bit će pravodobno objavljena na ovoj internetskoj stranici.

Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka
Službenik za zaštitu osobnih podataka: Ante Mamić, mag.oec.
Adresa: Ulica kneza Višeslava 3, 21 000 Split
E-mail adresa: amamic@agencija-rast.hr,
Telefonski broj: +385 99 2278 079

Poveznice:
Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2018_05_42_805.html

EU Opća uredba o zaštiti podataka
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=HR

Odluka o imenovanju službenika za zaštitu osobnih podataka

Izjava o povjerljivosti

Uredba o zaštiti pojedinca