• Novosti

Obavijest o organizaciji rada za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19

U skladu sa „Zaključkom o organizaciji rada upravnih tijela gradske uprave Grada Splita za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2“ koja se odnosi i na trgovačka društva i javne ustanove u vlasništvu Grada Splita, Razvojna agencija Split – RaST d.o.o. donijela je Uputu o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena za vrijeme trajanja epidemije.

Djelatnici Razvojne agencije Split – RaST d.o.o. svoje će poslove redovno obavljati od kuće, a u prostorijama RaST-a obavljat će se samo oni poslovi za čije je izvršenje isključivo neophodno korištenje uredskih prostorija, a koji budu nužni i neodgodivi za funkcioniranje društva za vrijeme trajanja epidemije. Odluku o poslovima za koje je nužno obavljanje u prostorijama društva donosi direktorica društva, uz Uputu o vremenu obavljanja predmetnog posla te zaposleniku nadležnom za obavljanje istog te u skladu s kriterijima nužnosti i rizičnosti.

Sav rad i dalje će se neometano odvijati te smo i dalje dostupni u radnom vremenu od 8 do 16 sati od ponedjeljka do petka na idućim kontakt e-mailovima te brojevima telefona:

Goran Batinić: goran.batinic@split.hr, 021 682 589

Zrinka Mucalo: zrinka.mucalo@split.hr, 021 682 590

Lana Žuvela: lana.zuvela@split.hr, 021 685 591

Ante Mamić: ante.mamic@split.hr, 021 685 592

„Uputu o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena zaposlenika trgovačkog društva Razvojna agencija Split – RaST d.o.o.  za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2“ u cijelosti pročitajte OVDJE.