• Novosti

Promjena vodstva Razvojne agencije Split

Od 1. studenoga 2020. godine Razvojna agencija Split – RaST ima novog direktora. Sporazumom o prestanku ugovora o radu, dosadašnju direktoricu Antoniju Eremut Erceg na poziciji direktora RaST-a zamijenio je Goran Batinić, savjetnik za opće i pravne poslove Razvojne agencije Split.

Antonija Eremut Erceg bila je odgovorna osoba od siječnja 2018. godine kada je RaST nanovo aktiviran s ciljem savjetodavne i tehničke pomoći pri pripremi strateških projekata Grada Splita, pripremi i provedbi projekata (su)financiranih sredstvima EU te koordinacije izrade i izvještavanja o provedbi Strategije razvoja grada Splita do 2030. godine. Pod vodstvom direktorice Eremut Erceg, RaST je sudjelovao u izradi i prijavio ukupno 27 projekata u vrijednosti od 166 milijuna kuna na različite natječaje za sufinanciranje iz europskih fondova te nacionalnih i županijskih sredstava, čime je Gradu Splitu osigurao 79 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekte iz područja kulturne baštine, sporta, socijalne skrbi, obrazovanja, očuvanja okoliša, urbane mobilnosti, energetske obnove i drugih.

Zaposlenici RaST-a ovim putem zahvaljuju dosadašnjoj direktorici na podršci i predanom radu za Razvojnu agenciju Split te joj žele puno uspjeha i sreće u daljnjim poslovnim izazovima.