Na edukaciji o digitalnom marketingu poduzetnici pokazali velik interes za kreativno i inovativno poslovanje

U periodu od 27. do 29. studenoga 2023. održana je trodnevna edukacija „Kreativno i inovativno poslovanje: digitalni marketing i brendiranje“ za mikro, male i srednje poduzetnike. Trodnevna edukacija u organizaciji Razvojne agencije Split – RaST d.o.o. obuhvatila je teme brendiranja i vizualnog identiteta, digitalnog marketinga i oglašavanja na društvenima mrežama, izrade digitalne strategije, web shop-ova i crowdfunding kampanja.

Edukacija je bila namijenjena poduzetnicima koji se već bave marketingom ili žele razviti nove vještine te unaprijediti svoje poslovanje, a svoja znanja prisutnima su prenijela čak četiri iskusna stručnjaka: Sandra Buljubašić, Zrinka Bilokapić, Željka Zrnić i Bojan Islamović.

Edukacije i radionice za MSP-ove organiziraju s ciljem unaprjeđenja znanja zaposlenika MSP-ova, jačanja kapaciteta zaposlenika i upravljačkog kadra, kao i povećanja konkurentnosti tvrtki na tržištu, a održavaju se u sklopu EU projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva” sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.