Održan prvi radni sastanak za usluge promotivnih aktivnosti projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva”

Nakon završenog postupka javne nabave za usluge promotivnih aktivnosti u sklopu projekta „RaSTom do razvoja poduzetništva“, dana 3. veljače 2022. održan je prvi radni sastanak s odabranim ponuditeljem, tvrtkom Waves komunikacije d.o.o.

Teme sastanka bile su sve aktivnosti promidžbe i vidljivosti koje će se odvijati u sklopu projekta, njihov okvirni plan, kao i plan tematskih događanja, što će biti sastavni dio Komunikacijskog plana projekta kao prvog koraka u realizaciji. RaST je upoznao predstavnike tvrtke Waves komunikacije s detaljnim planovima u sklopu projekta, svim projektnim aktivnostima, ciljnim skupinama i komunikacijskim ciljevima te očekivanim rezultatima projekta.

Projektom „RaSTom do razvoja poduzetništva“ ojačavaju se kapaciteti Razvojne agencije Split – RaST te se ona umrežava s drugim poduzetničko-potpornim institucijama koje pružaju usluge mikro, malim i srednjim poduzetnicima iz područja visokotehnoloških djelatnosti. Projektom se razvijaju i pružaju visokokvalitetne i inovativne usluge edukacije, savjetovanja, informiranja i problem-solvinga za MSP-ove na području grada Splita, ali i cijele Urbane aglomeracije Split.