Potpisan ugovor za provedbu edukacija i radionica u sklopu projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva”

Nakon završenog postupka javne nabave za provedbu edukacija i radionica u sklopu projekta „RaSTom do razvoja poduzetništva“, dana 25. ožujka 2022. potpisan je ugovor s odabranim ponuditeljem, tvrtkom Projekt jednako razvoj d.o.o.

Aktivnosti ugovora obuhvaćaju edukacije za mikro, male i srednje poduzetnike na području Urbane aglomeracije Split koje će pružati tvrtka PJR, kao i edukacije za zaposlenike RaST-a u svrhu jačanja stručnih kapaciteta agencije i osiguravanja održivosti projekta te daljnjeg pozicioniranja RaST-a kao važne poduzetničko-potporne institucije UAS-a. Iznos potpisanog ugovora je 198.500,00 kn (bez PDV-a).

Projektom „RaSTom do razvoja poduzetništva“ ojačavaju se kapaciteti Razvojne agencije Split – RaST te se RaST umrežava s drugim poduzetničko-potpornim institucijama iz Hrvatske i Europske unije koji pružaju usluge mikro, malim i srednjim poduzetnicima iz područja visokotehnoloških djelatnosti. Projektom se razvijaju i pružaju visokokvalitetne i inovativne usluge edukacije, savjetovanja, informiranja i problem-solvinga za MSP-ove na području grada Splita, ali i cijele Urbane aglomeracije Split.