RaST na edukaciji iz računovodstva i financijskog poslovanja

Zaposlenici Razvojne agencije Split – RaST 22. studenoga sudjelovali su na jednodnevnoj in-house edukaciji u organizaciji tvrtke Projekt jednako razvoj (PJR), koja se održala u sklopu projekta „RaSTom do razvoja poduzetništva“.

Cilj edukacije je bio usvojiti ključnu problematiku financijskog poslovanja tvrtki, kao i računovodstva EU projekata kod različitih vrsta korisnika. Edukaciju je održao Filip Benjak iz PJR-a koji ima više od 10 godina praktičnog iskustva u reviziji i financijskom poslovanju.

Edukacija iz računovodstva i financijskog poslovanja jedna je od niza edukacija koje su već prošli ili će tek proći zaposlenici RaST-a s ciljem jačanja svojih kapaciteta u informiranju i savjetovanju mikro, malih i srednjih poduzetnika s područja grada Splita. Osim navedenoga, projektom “RaSTom do razvoja poduzetništva” RaST će razvijati i pružati visokokvalitetne i inovativne usluge edukacije, savjetovanja, informiranja i problem-solvinga za mikro, male i srednje poduzetnike na području grada Splita, ali i cijele Urbane aglomeracije Split.

Ukupna vrijednost projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva” je 2.279.827,34 kuna, a sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj.