RaST sponzor Festivala tehnologije i poduzetništva

Festival tehnologije i poduzetništva u organizaciji udruge Split Tech City održat će se 14. i 15. rujna u splitskom Ljetnom kinu Bačvice. Dvodnevni događaj okupit će na jednom mjestu sve koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice i poslušati lokalne priče o uspjehu kroz predavanja i panel rasprave.

Razvojna agencija Split – RaST u skladu sa svojom misijom prepoznaje potencijal festivala u umrežavanju i dijeljenju znanja lokalne tehnološke zajednice s ciljem jačanja poduzetništva u gradu Splitu te poticanja i promocije poduzetničkog duha stoga svojim sponzorstvom želi pružiti institucionalnu podršku festivalu od njegove prve godine.

Festival je namijenjen svima koji traže inspiraciju i koji vjeruju u tehnološki i poduzetnički potencijal grada Splita, od studenata i mladih koji su tek zakoračili na tržište rada i žele se povezati s ljudima iz struke te poslušati uspješne priče lokalaca, dobiti korisne savjete i know-how, ali isto tako i profiliranim stručnjacima koji aktivno sudjeluju u jačanju lokalne zajednice, a koji na Festivalu mogu razmjenjivati znanja, iskustva i ideje.

Program festivala možete pogledati OVDJE.