Velik interes poduzetnika za edukaciju „Osobnim kompetencijama do poslovnog uspjeha“

Od 15. do 17. studenoga u organizaciji Razvojne agencije Split – RaST d.o.o. održan je drugi ciklus edukacije „Osobnim kompetencijama do poslovnog uspjeha“, koja je prvi puta održana u listopadu 2023. godine. Edukaciju je vodila Anđelka Toto Ormuž, iskusna menadžerica na području odnosa s javnošću i rada s javnom upravom, koja posjeduje višegodišnje iskustvo rada u međunarodnom timu s ciljem optimizacije poslovnih procesa.

U tri dana edukacije uz praktični rad, polaznici su prošli kroz tri različita modula: komunikacijske vještine upravljačkog kadra, donošenje odluka i upravljanje ljudskim resursima i poslovnim procesima. Edukacija se bazirala na učenju kako aktivno slušati i postati bolji komunikator, kako eliminirati predrasude u procesu donošenja strateških odluka, kao i raznim tehnikama i individualnim primjerima unaprjeđenja poslovnih procesa sudionika edukacije. Polaznici su prezentirali vlastite primjere poslovnih procesa, kao i zajednički sudjelovali u dijeljenju primjera iz prakse.

Edukacije i radionice za mikro, male i srednje poduzetnike održavaju se u sklopu EU projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva” sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.