• Novosti

Uspješno završen projekt sanacije parketa košarkaške dvorane na Gripama

Projekt sanacije parketa u dvorani Košarkaškog kluba Split uspješno je završen te je novi parket već u uporabi za treninge i utakmice.

Za izvođača radova sanacije postupkom javne nabave odabrana je tvrtka Zidogradnja d.o.o. iz Splita, a za uslugu stručnog nadzora nad radovima sanacije tvrtka Obala d.o.o. Split. Po uspješnom završetku radova izvršena je i primopredaja izvedenih radova dana 14. veljače 2020 godine.

Sanacija sportskog poda košarkaške dvorane sastojala se od pripremnih i prethodnih radova, radova uklanjanja postojeće podloge, podopolagačkih radova, aluminijsko-staklarskih radova i soboslikarskih radova.

Podsjetimo, parket u dvorani Gripe zadnji je put mijenjan 1997. godine. Ukupna vrijednost radova sanacije iznosila je 1.312.007,50 kuna s PDV-om, a ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 490.000,00 kuna koje je RaST osigurao uspješnom projektnom prijavom na natječaj Središnjeg državnog ureda za šport u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2019. godini.