RaSTom do razvoja poduzetništva

Vijesti

više

Događanja

više

Edukacije
i radionice

više

Javna
nabava

više

O projektu

Projektom “RaSTom do razvoja poduzetništva” RaST će razvijati i pružati visokokvalitetne i inovativne usluge edukacije, savjetovanja, informiranja i problem-solvinga za mikro, male i srednje poduzetnike na području grada Splita, ali i cijele Urbane aglomeracije Split. Cilj edukacija je unaprjeđenje osobnih i poslovnih vještina i znanja MSP-ova, čime se unaprjeđuje poduzetničko okruženje, a RaST pozicionira kao poduzetničko-potporna institucija UAS-a.

Cilj projekta također je i jačanje kapaciteta poduzetničko-potporne institucije Razvojne agencije Split – RaST te umrežavanje s drugim PPI-jevima iz Hrvatske i Europske unije koji pružaju usluge malim i srednjim poduzetnicima iz područja visokotehnoloških djelatnosti. Planiranim događanjima, digitalnim alatima i medijskom kampanjom promovirat će se poduzetništvo, usluge koje RaST nudi MSP-ovima, te horizontalna načela.

Ukupna vrijednost projekta je 302.585,09 EUR, a sufinanciran je bespovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 257.197,26 EUR.

Projekt „RaSTom do razvoja poduzetništva“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Razvojne agencije Split - RaST d.o.o.

Pogledajte ostale djelatnosti